Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çamlık Özel Eğitim Ortaokulu

Telefon : 0258 377 09 45
Belgegeçer : 0258 377 09 46
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://camlikozelegitimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Caddesi No 10 P.K 20125 DENİZLİ
VİZYON : Zihinsel engelli bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle zihinsel engellilerin de üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : * Kaliteli eğitim hizmeti sunumumuzdan dolayı okulumuz, ISO-9001-2000 kalite ödülüne layık görülmüştür. * Okulumuz hijyen ve temizlik konusunda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa ve belirli kriterler ile verilen BEYAZ BAYRAK ödülüne layık görülmüştür. * Dünya Çevre ve Eğitim Vakf ıtarafından organize edilen Eco-Schools (Eko-Okullar) projesi kapsamındaki başarılı çalışmalarımızdan dolay YEŞİL BAYRAK ödülümüz bulunmaktadır. *2008 yılında Türkiye Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen Çevreci Okullar yarışmasında okulumuz, Denizli´nin "En Çevreci Okulu" ödülüne layık görülmüştür. * 2011 Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çevre bilinci, çevre eğitimi ve çevreye göstermiş olduğumuz duyarlılıktan dolayı MAVİ GÖK, YEŞİL YAPRAK ödülünü almış bulunuyoruz.

Öğretmen :17
Öğrenci :35
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :557
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:00-15:15
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Öğrencilerimizin okula ulaşımı, ücretsiz servis hizmetiyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Caddesi No: 10 P.K: 20125 DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :